Hvorfor?

Jeg synes helt grundlæggende, at det danske samfund er blandt de bedste i verden. Jeg er stolt over og glad for at leve i et land, hvor frihed, lighed og fællesskab er så dybt forankrede værdier, at de fleste af os ikke skænker dem en tanke i hverdagen. Netop derfor skal vi passe godt på vores land, så alt det, der er så dejligt ved det, ikke går tabt.

Det er derfor, jeg har valgt at stille mig til rådighed som kandidat til Folketinget for Det Konservative Folkeparti. Stem på mig til næste folketingsvalg, hvis du tror, at jeg kan være med til at gøre et godt land endnu bedre. Jeg vil være glad for din stemme, ydmyg over at være blevet vist tilliden og stolt over at repræsentere dig.

Hvorfor er det så netop Det Konservative Folkeparti, jeg stiller op for? Jeg følger den gamle tommelfingerregel, som siger, at hvis du finder et politisk parti, du er 60 procent enig med, så er det okay, hvis du finder ét, du er 80 procent enig med, så er du heldig, og hvis du er 100 procent enig med dit parti, ja så er du blevet hjernevasket.

Jeg føler mig mere heldig end hjernevasket hos de Konservative.